Nyárból az őszbe

2015. szeptember 03. 09:30 - balaton | peti

fesus_nora_osz.jpg

Szinte hihetetlen, hogy máris szeptembert írunk. Még csak most kezdődött a nyár, az izzasztó hőség, a szabadság éltető zsongása, aztán már is térhetünk vissza iskolapadba, munkahelyre. Ennek ellenére azt gondolom bánkódni egyetlen percig sem érdemes, hiszen páratlan élményekkel gazdagodtunk az elmúlt hónapok alatt, illetve a közelgő időszak is számos érdekességet tart számunkra.

A tavalyi, hűvösebb, esős idő után idén igazi strandidő volt, már június elejétől érdemes volt felkeresni a Balaton régió valamelyik színvonalas strandját. A 2015-ös újítások között rengeteg dolog szerepelt, említhetnénk a vonyarcvashegyi vízi kalandparkot (ami a csopaki pálya testvére), az egyre elterjedtebb mozgássérültek fürdőzését segítő szerkezetet és a strandi szolgáltatások körének bővülését is (wifi zónák, strandkönyvtár, stb.). Szintén idei kezdeményezés a Balatoni Hacacáré elnevezésű nyári road show, mely idén 3 helyszínen szórakoztatta a nagyközönséget.

Személyes tapasztalatokkal is gazdagodtunk jócskán, hiszen ellátogattunk a Zobori KalandoZoo-ba, kipróbáltuk a balatonfüredi Extrém Kalandparkot, megjelentünk a Balaton Sound-on, kiszabadultunk a Cseles Kelepcéből Balatonbogláron és összehasonlítottuk a balatoni fürdőzést egy aquaparkkal. Soha rosszabb nyarat!

A programoknak azonban még koránt sincs vége, közelegnek a gasztronómiai fesztiválok, szüreti mulatságok és az őszi Nyitott Balaton, mely 10 napon keresztül kínál régió szerte színes programokat, ízes élményeket, az aktív pihenés szerelmesei pedig túrák és kirándulások közül válogathatnak kedvükre. Érdemes tehát most is ellátogatni a régióba, hiszen ebben az évszakban is tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz. Találkozzunk a Balatonnál ősszel is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr317757376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása