Vízi élménypark elsőként a Balatonnál

2014. június 03. 14:22 - balaton | peti

vizi elmenypark.jpg

A nyár beköszöntével a vizes témájú bejegyzésekre nagyobb hangsúly kerül, így ne lepődjön meg senki, hogy a korábbi aquaparkos poszt után újfent a vízi kalandoké lesz a főszerep. Júniusban megnyitott Magyarország első vízi élményparkja, ahol egy 800 nm2-es vízre épített pályán teheti próbára mindenki az ügyességét.

A különböző élményelemek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót, ki lehet próbálni a csúszdát, mászófalat, egyensúlygerendát, a kötélhintát vagy a katapultot - mindezt a vízen, így ha valakinek nem sikerül teljesítenie az akadályt, az bizony a Balatonba esik. Más kérdés, hogy a forró nyári napokon ez egyáltalán nem biztos, hogy problémát jelent :)

Hűvösebb idő esetén sincs ok az aggodalomra, a szervezők neoprém ruhákat biztosítanak a résztvevők számára, hogy ne fázzanak meg. A részvételi díj egységes és időtartamra vonatkozik, így nem érdemes egy percig sem leállni. Ez garantálja a kellemes fáradtságot a vízi kalandpark használata után. Bővebb információkat itt találtok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr306262729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása