Balatoni Hacacáré

2015. július 13. 16:47 - balaton | peti

balatoni_hacacare.jpg
Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Balatoni Hacacáré nyári road show július 18 - augusztus 9-e közötti időszakban, hétvégenként. A nyári élménytúra állomásai a Balaton legszebb strandjai lesznek, így az Alsóörsi Strandfürdő, a Balatonfüredi Kisfaludy Strand és a Csopak Strand.

Nyári hónapokban, ahogy megkezdődik a vakáció, a családok többsége a Balatont választja rövidebb vagy hosszabb pihenése helyszínéül. Éppen ezért a családi programkínálat fontos szerepet játszik a strandok életében. A Balatoni Hacacáré 3 hétvégés, egész napos nyári élménytúrával járul hozzá ehhez. Programjaikkal kicsiknek és nagyoknak nyújtanak kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget, így lesznek sportprogramok (röplabda-bajnokság, bowling), homokvár építés, „Szülő-pihenő” és számos más meglepetés, a legkisebbek pedig a foglalkoztató- és játszósarokban tölthetik el szabadidejüket.

Érdemes tehát ellátogatni július 18-19-én az Alsóörsi Strandfürdőre, július 25-26-án Balatonfüredi Kisfaludy Strandra, illetve augusztus 7-8-9-én a Csopak Strandra, ahol 10 és 18 óra között egész napos ingyenes szórakoztató programokkal várja kicsiket és nagyokat a Balatoni Hacacáré. Ne felejtsétek: az igazi élmény a vízparton vár! Bővebb információk az eseményről itt találhatók.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr467622852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása