Egy fesztivál mindenkinek - Strand Fesztivál

2016. augusztus 26. 10:56 - Deli Kitti

Mindjárt vége a nyárnak, amit illik méltón elbúcsúztatni mielőtt visszaülünk az iskolapadba vagy az irodai íróasztal mögé. A hétvégén még pörög a Strand Fesztivál Zamárdiban, dübörög a déli part a hazai és külföldi előadók számaitól. Itt mindenki megtalálja a saját a zenéjét, hiszen a fesztivál mottója: a Balaton ritmusa, amit ugyebár mi határozunk meg. Mi is sokfélék vagyunk, mint a kínálat.

Ne ringassa magát senki abban a kicsinyes álomban, hogy egy átbulizott éjszaka után, majd jókat durmol a sátorban. Az első napsugarak felbukkanásakor jön az atomvillanással együtt járó napkitörés. Ezt úgy kell elképzelni, hogy elkezd világosodni, és ezzel ugyan egyenes arányban, de ezerrel szorozva jön a brutális meleg és azt az üvegházas-fóliasátras életérzést vesszük át az olasz paradicsomoktól. Tehát érdemesebb inkább fürdőruhát húzni és kimenni a partra egy árnyékos helyen kiheverni az előző esti alkoholmérgezést.

VAGY kipróbálni egy csomó játékot!

gopr2402.JPG

Kipróbáltam a Gasztro Bisztro nevű játékot, ahol kivételesen nem sikerült mindent elbénáznom. Ugyan nem vagyok egy nagy konyhatündér, de a játék szerint tökre vágom a palacsinta receptjét, és el is tudom azt készíteni. Elméletben. Szerencsére ez nem egy főző műsor összefoglaló blogja, így nem kell villogtatnom ezeket a bennem jó mélyen rejlő képességeket. Ezután azért muszáj voltam autentikus lángost enni, amit lefojtottam egy kis balatoni borral, ezekre a gasztronómiai izgalmakra.

Lehet képeslapot készíteni a saját fontónkkal és a mozgó-emberi piros postaládákban feladni szeretteinknek üzenetünk, ami valószínűleg az, hogy milyen jól érezzük magunkat. Bebújhatunk egy nagy labdába és időre akadályokon való átvergődés után tök jó ajándékokkal mehetünk tovább. Vannak színes szalagos akadálypályák, de a Budapest Park Másnapozójában kacsákat horgászva a Park egyik koncertjére nyerhetsz egy páros belépőt! Pokémon GO-zni is lehet nem virtuális módon, természetes módszerekkel a cserkészek jóvoltából. Kiélheted képzőművészeti vágyaidat  és kedvedre festegethetsz egy nagy installációt vagy egy lapot, illetve többen próbálták egymást is vászonként használni.

Ha elég vállalkozószellemű vagy és szeretsz kipróbálni dolgokat, akkor duplán fogsz nyerni, mert nem elég, hogy koncert kezdésig elütöd az idődet és jól szórakozol, ráadásul még tök klassz ajándékokat hazavihetsz. Tudod mekkora érték tud lenni egy frizbi vagy egy repi napszemcsi? Hazamehetsz kedvenc zenekarod polójában is, úgy, hogy nem egy ruhabolt kasszáját töltötted meg, hanem a Bátor Tábor programot támogatod tovább.

gopr2298.JPG

A koncert kínálat meg egyértelműen magáért beszél. Lehet látni rockosabb arcoktól kezdve a teljesen hippin át a kemény dnb fazonokig mindenkit a fesztiválon. Sőt, Tankcsapda koncerten én két kislányt láttam ahogy skandálták, hogy rock a nevük. Ebben a fesztiválban az a jó, hogy ha elküldenek a húgoddal, mert ő nem mehet egyedül, akkor te el tudsz menni arra a zenekarra, amit te szeretsz, de addig ő se unatkozik! Vidám, színes fesztivál kicsiknek, nagyoknak, metálosabb arcoknak és populáris zenebarátoknak, kutyásoknak, részegeknek, és hát minden strandkedvelőnek. Strand fesztivál, a Balaton ritmusa. Próbáljátok ki Ti is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr5911653086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása