Balatonon az Év Utazója

2014. július 09. 08:15 - balaton | dia

banner.jpg

Májusban hirdette meg közös pályázatát a Magyar Turizmus Zrt. és a Travelo. Aki szerette volna elnyerni az 1 millió forintot és 10 hét utazást Magyarországon, annak nem kellett más tennie, mint feltölteni egy frappáns videót magáról és kedvenc helyéről az országban és várni, hogy hátha ő lesz az a szerencsés, aki elnyeri az álommelót.

A döntés megszületett, az év utazója egy 23 éves debreceni főiskolás lány, Dobos Judit lett, így idén nyáron ő utazhatja körbe az országot, látogathat el több fesztiválra, kiállításra, wakeboardozhat, illetve kipróbálhatja a tandemugrást is.

Judit a héten a Balatonhoz látogat és rengeteg színes program várja. Ellátogat a Festetics Kastélyba, a Tihanyi Levendulaházba, a szigligeti várba. Kipróbálja a vonyarcvashegyi vízisí pályát, a csopaki Fun Beach Parkot. Megtekinti a Kékszalag Vitorlásverseny rajtját, valamint a siófoki víztornyot is. A sok látnivaló és kipróbálnivaló mellett természetesen a strandolásra is jut idő, valamint egyik este a Balaton Soundra is kilátogat. Judit az élményekről itt számol be, ahova a 3 fős profi stábnak köszönhetően készült videók is felkerülnek.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr276483979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása