Télen nyár: ON

2015. január 29. 09:57 - balaton | peti

fagyitelen.jpg

A hétvégén igen érdekes esemény szemtanúi lehettek, aki Balatonfüreden jártak. A Balatoni Kör tagjai egy újabb hangulatos aktivitással rukkoltak elő a decemberi jégpályás akciójuk után. Felfújható gumimatracokkal, strandlabdákkal fagylaltoztak a Balaton partján – mínusz pár fokban…

A kezdeményezés célja csupán annyi volt, hogy lássák az emberek, a Balaton nem csak a nyárról és a strandolásról szól, az év bármely időszakában jól érezheti magát itt az ember, a tóból áradó különleges hangulat ilyenkor is éppúgy megtalálható, mint a legmelegebb hónapokban. Ezt erősíti az utóbbi időben egyre szaporodó tavaszi, őszi és téli rendezvények sora, melyek között szemezgetve bárki találhat kedvére valót. Kulturális programok, gasztronómiai események, zene, sport és természetesen az elmaradhatatlan wellness szolgáltatások színes skálája várja az érdeklődőket nemre, életkorra való tekintet nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr767119845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása