Balatoni borkarácsonyfa és adventi vásár a városligetben

2014. december 10. 15:06 - BALATON | NÓRI

borkaracsonyfa.jpg

A Magyar Turizmus Zrt. és a Balatoni Kör tagjai, valamint a Balaton-felvidéki Nemzeti Park december 14-én hagyományteremtő szándékkal rendezi meg az első régiós karácsonyi vásárt, ahol a Balaton legjavát lehet megkóstolni és megvásárolni advent 3. vasárnapján.

A Műjégpálya Dísztermében délelőtt 11-től este 9-ig tartó különleges, szalon jellegű vásáron a Balaton legismertebb borászai és termelői állítanak ki, és a kiváló kézműves kínálaton túl akár balatoni hétvégét is lehet nyerni vagy kedvezményesen lefoglalni, ha valaki téli Balaton-élménnyel szeretné meglepni szeretteit.

A korcsolyázókat is igazi téli balatoni hangulat és különleges programok várják, a Balaton-kerülő fakutya- és korcsolya-, valamint játékos ügyességi versenyeken bárki megmutathatja korcsolya tudását. A legjobban teljesítők ajándékot kapnak!

Délután 5 órakor a régió borászai a jégen látványos borkarácsonyfát állítanak és bort kínálnak a nagyközönségnek, majd fél 6-kor dr. Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára és dr. Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója nyitja meg hivatalosan is a rendezvényt.

Kiállítók:

Gasztronómia és kézműves termékek: Balatonízlelő kézműves delikatesz termékek, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park kézműves termékei és szolgáltatásai, Bergmann Cukrászat (többek közt: új balatoni borbonbonok, bejglik), Gurmi delikatesz, Pach Gábor pálinka- és gyümölcs-wellness, a Kistücsök Étterem delikatesz termékei

Balatoni utak, vendéglátás: Bonvino borhotel, Magyar Turizmus Zrt. és partnerei

Borok: Bezerics, Bujdosó, Istvándy, Konyári, Laposa, Légli, Pálffy, Szt. Donát, Szeremley, Váli, Villa Tolnay, valamint Somlóról díszvendégekként: Tornai és Kreinbacher.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr16972503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása