Mobilitási hét a Balatonnál is

2014. szeptember 11. 10:49 - BALATON | NÓRI

emh.png 

 

Ha szeptember, akkor nem csak iskolakezdés, hanem Mobilitási Hét is. Idén szeptember 16-22. között kerül megrendezésre az országos rendezvénysorozat, amelynek idei szlogenje a következő: „A mi utcánk, a mi jövőnk!”

 

A Mobilitási Hét és Autómentes Nap Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampánya. Az önkormányzatokat a fenntartható közlekedési intézkedések bevezetésére, helyi szemléletformálásra bátorítja annak érdekében, hogy polgáraik a gépkocsi használata helyett a kerékpározást, a gyaloglást vagy a közösségi közlekedést válasszák. A rendezvény ideje alatt országszerte több mint 120 településen és Budapesten több kerületben is játékos vetélkedőkkel, családi rendezvényekkel várják az érdeklődőket.

Több balatoni település is csatlakozott a kampányhoz, látogassatok el Ti is az egyes települések rendezvényeire!

A kampányhoz csatlakozott Balaton környéki települések listája:
Balatonalmádi
Balatonfűzfő
Balatonkenese
Marcali
Siófok
Szántód
Tapolca
Zamárdi

A részletes program itt érhető el.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park is készül az eseményre, szeptember 21-éra túrát szerveznek Erdei bóklászás a Körtvélyesi erdőben és a Remetekertben címmel, további információk a BFNP honlapján olvasható.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr386688263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása