Olaszrizling idén is

2014. január 13. 16:20 - balaton | peti

olaszrizling.jpg

Idén is megrendezésre kerül az Olaszrizling szerintünk! elnevezésű esemény, mely Csopakra invitálja a borkedvelő közönséget, hogy együtt ismerjék meg Magyarország egyik legelterjedtebb szőlőjének titkait.

Az olaszrizlinget sokan a Nagy Magyar Fehérbor egyik lehetséges archeotípusának tartják. Ennek érdekében gyűlik össze február első hétvégéjén több, mint 30 borász, hogy megvitassák az ebben rejlő lehetőségeket. A tavalyi évhez hasonlóan a rendezvényt a sajtó és borkedvelő közönség is látogathatja.

A program annyiból hasonlít a korábbi évekhez, hogy február 1-jén szombaton a Jásdi borteraszon és a Szent Donát pincészetnél a résztvevő pincészetek olaszrizlingjeinek kóstolója lesz (a két helyszín között a transzfer biztosított), valamint szakmai előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők. A rendezvényen való részvételhez regisztráció szükséges a limitált helyre való tekintettel! Bővebb információk itt: www.olaszrizlingszerintunk.hu

Újdonság viszont, hogy idén a programok nem érnek véget délután. Szombaton este (február 1.) Balatonfüred borbárjaiban (Kredenc Bisztró, Balatoni Borok Háza, Horváth Ház Borgaléria) lehet folytatni a kóstolást éjszakába nyúlóan. A Kredenc Bisztróban még muzsika is lesz, a talp alá valót a Csopak Demizson Allstars Orchestra húzza majd.

Vasárnap (február 2.) pedig lehetőség nyílik részt venni egy borebéden a Jásdi borteraszon vagy a Szent Donát pincészetnél. A korábban említett korlátozott mennyiségű hely miatt érdemes ide is minél előbb jelentkezni a fentebb megadott honlapcímen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr705756549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása