Pünkösdi programok

2013. május 16. 15:51 - balaton | peti

pünkösd.jpg

Újabb hosszú hétvége elé nézünk, ugyanis most esedékes Pünkösd ünnepe. Ennek megfelelően a szokásosnál is több rendezvényt tartanak szerte a Balaton körül.

Kezdetnek máris érdemes kilátogatni Balatonlelle-Rádpusztára, ahol szombaton rendezik a Nemzeti Vágta egyik előfutamát a Balatoni Vágtát. Délelőtt 11 órától várják a lovas sport szerelmeseit, a versenyek mellett egyéb színes programok is lebonyolításra kerülnek, ízelítőként megemlíteném az íjászati- és közelharci fegyverbemutatót, a gyenesi huszárok bemutatóját, illetve a balatonszárszói néptáncosok előadását.

Eközben Hévízen is pünkösdi vigasságokat tartanak, melynek kereteiben fellép Dés László és zenekara, Udvaros Dorottya és Novák Péter közreműködésével, valamint Caramel és zenekara, de ezen kívül kortárs sanzon est és operettgála is várja a zenei utazásra vágyókat.

Ha valaki inkább boros programon venne részt, megteheti a Csopaki boros pikniken vagy Zánkán a pünkösdi borünnepen, ahol nyitott pincék mutatják be a térség borait. Nem szükséges autóba ülni ahhoz, hogy egyik helyről a másikra jussunk, hiszen kisvonatok és kisbuszok szállítják az érdeklődőket egész hétvégén.

Végül, de nem utolsósorban egy balatonvilágosi programot is hadd ajánljak a figyelmetekbe, részletek alant a plakáton:

Veterán autó plakát A3_2013_.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr575303231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása