3 éves a balatoni blog

2015. október 01. 12:30 - balaton | peti

Pontosan ma 3 éve jelent 3ev.jpgmeg az első bejegyzés itt a balatoni blogon, elég hihetetlen, hogy így repül az idő… Ahogy korábban is, most is szeretnék megemlékezni egy teljesen szubjektív visszatekintéssel az évek alatt megszületett posztokról.

Az első évben ezek lettek a legjobb bejegyzések, utána Nóri ezeket választotta ki a második évből, lássuk az idei év kedvenc írásait.

Legkedvesebb emlékem tavaly novemberről a Káli-medencében tett kirándulásom, melynek élményei nem is fértek bele egyetlen bejegyzésbe, így holtversenyben teszem őket a dobogó legfelső fokára. A túráról itt olvashattok, a látnivalókról pedig itt.

A második helyre valamelyik új balatoni attrakció kipróbálása kerül, de azt még nem döntöttem el melyik legyen. Sőt, lehet, hogy nem is fogom, döntsétek el Ti! Versenyben van a Cseles Kelepce, az Extrém Kalandpark Balatonfüred és a Zobori KalandoZoo.

Végül, de nem utolsó sorban a dobogó 3. fokán mindenképpen helye van a Balaton parti streetfood-forradalomról szóló összeállításunknak, melyből megtudhatjátok, milyen az a bazaltburger, miből készül a vízi kutya és mit főznek Neked Zánkán.

Idén először hirdetek egy különdíjast is, ez pedig nem más, mint a Kékszalag idején készült gigafotó, mely nem kevesebb, mint 7000 pixeles és elképesztő részletességgel mutatja be a tavat. Igazából ehhez nem is volt szükséges semmit sem írnom, a látvány önmagáért beszél...

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr387875744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása