Idén is Torkos Csütörtök

2014. február 27. 08:32 - balaton | peti

torkoscs.jpgBármennyire hihetetlen, de idén immár 9. alkalommal kerül megrendezésre a Torkos Csütörtök elnevezésű gasztronómiai ünnepnap. A tavalyi különleges dátum után, idén visszatér a hamvazó szerda utáni csütörtökre, egy nap erejéig megtörve ezzel a böjti szabályok szigorát.

Az akcióhoz csatlakozó vendéglátó helyszínek 2014-ben is 50% kedvezményt kínálnak a helyben történő étel- és italfogyasztásra. A kezdeményezés célja - a főszezonon kívüli forgalom élénkítésén túl - hogy az emberek kicsit visszataláljanak az éttermekhez, illetve a hagyományos, jó minőségű élelmiszerek fontosságát is igyekszik kihangsúlyozni.

Érdemes előre helyet foglalni, mert a korábbi évek tapasztalata azt mutatja, hogy nagy az érdeklődés az esemény iránt. Az akcióban részt vevő éttermek itt találhatók, a lista folyamatosan bővül, érdemes visszanézni többször, hogy minél nagyobb kínálatból lehessen választani. És ez még nem minden! Idén egy játék is kapcsolódik a rendezvényhez, melyet a jobb oldalon, a banner-re kattintva érhettek el. Jó szórakozást hozzá!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr545825340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jet set 2014.02.28. 12:42:38

Amilyen kevés étterem jelentkezett idén esélyes, hogy jövőre már meg sem rendezik.

átlagállampolgár 2014.02.28. 15:49:43

Ha az a cél,hogy az emberek visszataláljanak az éttermekbe,akkor nem ilyeneket kell rendezni hanem a magasabb fizetésekért lobbizni!!Senki nem tévesztette szem elől az éttermeket,csorog a nyál is,csak a fizujuk kevés.Nincs titok,nem kell szuper marketingezgetés stb,szimplán a fizetéseknek kellene egy icike-picikét az európait követni..Legalább egy alsó cseh szinten,hogy messzebb ne menjünk.

balaton | peti 2014.03.03. 08:58:45

@jet set: mi ez a negatív hozzáállás? :)

@átlagállampolgár: ebben természetesen van igazság, de ne keverjünk össze két egészen eltérő volumenű dolgot.
süti beállítások módosítása