Torkos csütörtök 2013

2013. január 14. 11:22 - balaton | peti

étel2.jpgAz évek óta nagy sikerű Torkos Csütörtök elnevezésű rendezvény idén is megrendezésre kerül, ám az eddigiektől némileg eltérő módon. No, nem attól kell tartani, hogy az esemény fő mozgatórugójának számító 50%-os kedvezményt átszabták volna, csupán az időpontja változik. Eddig ugyanis mindegy évben hamvazó szerdát követő csütörtökön került megrendezésre, ám idén ez február 14-e lenne, Valentin-nap, amikor szintén igen forgalmasak a különböző vendéglátóegységek.

Eme egybeesést elkerülendő 2013-ban január 13-én kerül megrendezésre a Torkos Csütörtök. A rendezvény honlapja szerint tavaly több mint tizenkétezer asztalfoglalás érkezett az éttermekhez az eseményhez kapcsolódóan, így akik biztosan szeretnék kihasználni a kedvezményeket, jobban teszik, ha előre bebiztosítják helyük a kiszemelt helyszínen, foglalni a mai naptól lehetséges. Aki még nem tudja, hová szeretne menni, a torkoscsutortok.hu oldalon kedvére böngészhet a lehetőségek között.

Ha pedig valaki az otthonától távolabb szeretne elmerülni a gasztroélményekben, az az akcióhoz kapcsolódó kedvezményes szálláshelyek közül is szemezgethet, melyeket az alábbi címen talál meg:
gasztronomia.itthon.hu/torkos-szallasajanlatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr405017291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása