Elefánt mosta le a száguldó riporter autóját!

2016. augusztus 01. 12:23 - balaton | peti

fani.jpgA Balatonon sok mindent lehet csinálni a fürdésen kívül is. Erre szerették volna felhívni a figyelmet azok a turisztikai szakemberek, akik különleges szívességre kérték ezt az elefántot. A produkció kitalálói szerint: egy autómosás áráért színház-, múzeum- vagy cirkuszjegyet vásárolhatnának az emberek.

Ésovács Péter, az akció egyik ötletgazdája elmondta: a Balaton-parti autómosókban akár 2000 Ft-ot is elkérhetnek egy-egy tisztításért. Ennyiért azonban akár színházi, családi múzeum- és cirkuszi belépőket is vásárolhatunk. Ezekre gyakorta sajnáljuk a pénzt, mert drágának tartjuk a belépőket. Ugyanakkor az autó lemosásáért könnyebben kifizetünk ennyit.

Ennyi pénzért a cirkusz mellett, több jó színdarabot is megnézhetünk például a Kultkikötőben. Két hónapon keresztül több mint 200 eseménnyel: színházi előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal, filmvetítésekkel és családi programokkal várják a vendégeket, Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen – nyilatkozta Nagy Viktor, igazgató.

Az elefánt által lemosott Fordot egyébként a Balaton száguldó riportere használja.

komment
Címkék: elefánt

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr338927994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása