Tihanyi Szabadtéri Játékok

2016. június 08. 14:24 - balaton | peti

tihany szab tér2.jpg

A nyári hétvégék tökéletesen alkalmasak arra, hogy az ember a szabadban töltse az estéit. Egy domboldalba kiülve, rosét kortyolgatva nézni a lenyugvó Nap sugarait fantasztikus érzés. Akiket viszont nem köt le egy ilyen elcsendesülős program, azoknak lehet kiváló választás Tihany. Az elmúlt 13 évben nagy sikert aratott Tihanyi Szabadtéri Játékok előadásai - melyeket még Bujtor István hívott életre először - idén is jelentkeznek, július 8. és augusztus 27. között, minden pénteken és szombaton.

A Belső-tó partján felállított színpadon országos kedvencekkel találkozhatunk Nagy Sándortól Földes Eszterig, Szente Vajktól Kovács Patríciáig, Gálvölgyi Jánostól Hernádi Juditig, Mikó Istvántól Csányi Sándorig, Udvaros Dorottyától Kern Andrásig. A színházi előadásokon kívül fellép a Budapest Bár és a Csík zenekar, ráadásul csütörtökönként és idéntől már vasárnap délelőttönként is fantasztikus gyerekelőadások varázsolják el a kicsiket, de talán a nagyokat is: az Alma együttes, Mekk Elek, az ezermester, Vuk, Ludas Matyi és Móka Miki minden korosztály számára igazi élményt nyújt.

További információk az előadásokról és a jegyvásárlásról itt találhatók, a részletes program alant olvasható. 

tihanyi_sztj.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr606466389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása