Megnyitott a Hotel Füred!

2016. április 21. 16:43 - balaton | peti

hotelfured.jpg

Újabb nívós szállodával bővült Balatonfüred eddig sem szegényes kínálata. Az eddig használaton kívül álló Hotel Füred két évig tartó felújítás után a múlt héten újra megnyitotta kapuit.

A város egyik legfrekventáltabb helyén található, 13 szintes, 200 szobás, négycsillagos szálloda szolgáltatáskínálata egészen rendkívüli, melyek közül is kiemelkedik a wellness- és a konferencia részleg: többek között 9 medence, gőzfürdő és szauna, valamint 1000 fő befogadására alkalmas konferenciaterem is a vendégek rendelkezésére áll. Ezen kívül a szálloda saját, 150 méteres partszakasszal rendelkezik, amit nemcsak a turisták, hanem az intézmény közelében lakó helyiek is használhatnak, ha igényelnek az önkormányzattól fényképes belépőt!

A berendezések és a szolgáltatások kialakításakor a minőség és az elegancia volt a legfontosabb szempont. És ez még nem minden! A szálloda amolyan „okosházként” funkcionál, a vendégek biztonságát és kényelmét egy modern online rendszer felügyeli és biztosítja. A szobákban a klímát, sőt még az illatokat is igény szerint lehet változtatni, a vendégek kérhetik, hogy például a kedvenc virágukra emlékeztető levegő fogadja őket...

A szálloda már fogad vendégeket, további információk a hivatalos honlapon olvashatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr808651720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása