Újdonság: Balatonlellei Karácsonyi Vásár

2015. december 02. 09:29 - A.g.o.r.a.

Friss és ígéretes újdonságként látogathatunk el az I. Balatonlellei Karácsonyi Vásárra, ami azért is kuriózum, mert egy kikötőben, közvetlenül a Balaton partján állítják majd fel a faházakat/sátrakat. A szervezők minőségi és az egyediségre koncentráló karácsonyi vásárt szerettek volna összeállítani, ami kidomborítja egyúttal a téli Balaton szépségét. 

balatonlelle-karacsonyi-vasar.jpg

I. Balatonlellei Karácsonyi Vásár december 5-én és 6-án

Eddig közel harminc árus jelentkezett már a vásárra, köztük több helyi vállalkozó is, sőt jelen lesz az ország egyik leghíresebb vidéki vendéglője, a balatonszemesi Kistücsök Étterem. 

Természetesen lesznek klasszikus programok is, min a forralt bor, sült gesztenye és mézes kalács, sütemények és balatoni borok. Lesz arcfestés, a gyermekek készíthetnek bonbont, fotózkodhatnak a mikulással, aki természetesen 6-án el is látogat hozzánk, és mindenkinek ajándékot hoz!

Ha az időjárás megengedi, a bátrabbak akár vitorlázni is tudnak.

Különlegesség: mivel a vásár egy kikötőben lesz, jelen lesz a hazai vitorlás ajándéktárgy gyártók és forgalmazók színe java.

Válogathatunk karácsonyi díszeket és tárgyakat, könyvet, fonott kosarakat, bőrdíszműves készítményeket, házi szappant, ezüst ékszereket és kerámiákat. Sőt, egy pálinkaház is várja majd a vendégeket. 

A vásár Facebook eseményéhez itt lehet csatlakozni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr918132522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása