Szilveszteri programajánló

2014. december 29. 13:23 - BALATON | NÓRI

szilveszteri-emlekfutas-es-utcabal-siofokon-430x259.jpg

Bármilyen hihetetlen tényleg eltelt egy újabb év. És ha ezen változtatni nem igen van módunk, akkor legalább búcsúztassuk el méltóképpen. A különböző szállodai bulik mellett több helyen közös szabadtéri partival is várják a Balatonhoz látogatókat és a helyieket egyaránt.

Siófok az egyik legbulisabb balatoni település, így természetesen most is emlékezetes napra számíthatunk. Délelőtt külön a gyermekek és külön a felnöttek számára futóversenyt szerveznek, délután pedig elkezdődik a buli a Főtéren koncertekkel, tüzijátékkel, majd pedig retro discoval. A részletes program itt olvasható.

Balatonföldváron is megadják a módját a 2014-es év elbúcsúztatásának, 2 napos óévbúcsúztató fesztivált szerveznek 30-31-én. Lesz zene, tánc, koncert, tüzijáték, móka és kacagás.

Balatonszárszón szilveszteri batyus bálba várnak mindenkit, belépődíj nincs, viszont így az enni és innivalókat vidd magaddal!

A Nyugat-Balaton sem marad buli nélkül, Hévízen többek között Kovács Kati fog fellépni, Keszthelyen pedig Szabó Leslie fogja majd szórakoztatni az egybegyűlteket. Természetesen mindkét helyen tüzijáték is lesz!

 Zalakaroson pedig Dévényi Tibi bácsi ellátogat a fürdőbe, ahol egészen hajnalig tart majd a szilvesztery fürdő parti!

Mindenkinek nagyon jó bulizást és boldog új évet kívánunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr337019109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása