Paloznaki Jazz és Bor Piknik

2014. augusztus 07. 10:59 - balaton | dia

IMG_0568-1024x682.jpg

Balaton, bor, jazz, piknik. Kell ennél több? Nem. Ezeket pedig mind megtalálod egy helyen, Paloznakon augusztus 8.-án és 9.-én. A Homola Pincészet rendezvénye, idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre és várja a jazz és a jó borok szerelmeseit.

Paloznak a Balaton északi partjának egy egyre többek által ismert ékszerdoboza, mely meg tudta őrizni falusi jellegét, hangulatos utcáit, érintetlenségét és építészeti értékeit, autentikus észak-balatoni faluképének megőrzéséért Hild díjjal jutalmazták. A Piknik alatt Paloznak kis utcái igazi színes, nyüzsgő kavalkáddá változnak, találkozó pont ez a Balaton és a jazz szerelmeseinek, a helyi kistermelőknek, nyaralóknak, az itt lakóknak egyaránt. A rendezvény társszervezője a Paloznaki Önkormányzat.

Minőségi zene és minőségi borok találkozása. A 2014-es év kiemelt fellépői a DePhazz és a Mezzoforte, fellép a Djabe, Tompos Kátya, a Bin Jip, a Mrs. Columbo, a Tárkány Művek, a Hajdu Klára Quartet, Manoya, Herczku Ágnes & Sinha Róbert, a Smárton trió és a Peet Project, valamint színpadra lépnek a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei. A piknik hangulatot piknik kosarak és gasztro vásár biztosítja a Homola Pincészet boraival és helyi termelők finomságaival, napközben gyerekprogramok várják a családosokat, éjjel fényfestés borítja be Paloznak központi épületeit. A részletes programot és további információkat itt találhatjátok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr536580969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása