Balatonfüredi Borhetek 2014

2014. augusztus 05. 12:50 - balaton | dia

fured.pngA Balaton legrégebbi és legnagyobb borfesztiválja, a Füredi Borhetek is része a Nagyon Balaton programsorozatnak. Idén egész augusztusban várja az érdeklődőket a Tagore sétányon. Ez a fesztivál több egy gasztronómiai eseménynél, a Balatonfüred-csopaki borvidék legjobb nedűi kiegészülve a Tagore sétány platánjaival és a balatoni panorámával garantálják a minden igényt kielégítő szórakozást.

A sétányon mintegy 30 borászat, 250 féle, kizárólag a Balatonfüred-csopaki borvidékről származó borával találkozhatunk. Ha megéhezünk a pecsenyesütőknél, langalló és kolbász árusoknál csillapíthatjuk éhségünket, és persze ne feledkezzünk meg a pálinkákról sem. A színpadon minden este színvonalas műsorok várják a szórakozásra vágyókat. A Kisfaludy színpadon az ünnepélyes megnyitót követően, borlovagrend avatás tartanak, és fellép a balatonfüredi Fúvószenekar is. Hétköznap sem maradnak produkció nélkül az idelátogatók, hiszen minden este várható valamilyen program, kezdve a divatbemutatótól, a citera és rézfúvós zenekarokon át az asszonykórusok előadásáig. A Nagyon Balaton program sorozaton belül, pedig olyan neves fellépők lépnek színpadra, mint, a Cimbaliband, a Mary Popkids, a Budapest Bár, és az Ocho Macho.

11743.jpg

A Borhetek teljes időtartam alatt népművészeti kirakodóvásár is várja az érdeklődőket. A rendezvény mára akkorára nőtte ki magát, hogy nem csak a belföldi, hanem a külföldi vendégek számára is igen kedvelt. A rendezvény és a koncertek látogatása ingyenes. A teljes programlistát itt találjátok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr846575041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása