Pünkösdi borünnep a Nivegy-völgyben

2014. május 26. 08:01 - balaton | peti

nivegy-völgy.jpg

Számtalan takaros falu húzódik meg a Balaton-felvidéken, melyekben barangolva az ember úgy érezheti, hogy valami mesebeli tájba csöppent. A takaros, kacskaringós utcák, a domboldalakon húzódó végeláthatatlan szőlősorok és a hívogató pinceteraszok nagyon könnyen az utazó szívébe lophatják magukat. Idén pünkösdkor pedig lehetőség nyílik ezek mindegyikével közelebbi ismeretséget kötni.

Június 6-9. között kerül megrendezésre a pünkösdi borünnep a Nivegy-völgyben, melynek keretein belül tíz helyi borászat borait lehet kóstolni a helyszínen és gálaműsoron kerül kihirdetésre a borverseny eredménye. Ezen kívül házi finomságokkal, termelői piaccal, kézműves vásárral és lovas kocsikázással várják az érdeklődőket a szervezők. A szombati napon a rendezvénysátorban folyamatos programok 14 órától, este pedig Danics Dóra lép fel, majd hajnalig tartó bálon mulathatnak a résztvevők.

Részletes program itt, a résztvevő pincészetek pedig az alábbiak: Antmann Családi Borpince, Brazsil Cseppek, Cse-Ki Borpince, Cseh Családi Pince, Dobosi Pincészet, Gergely Borház, Golyózó Pizzéria-Tekéző, Hertzka Birtok, Lídia Borház, Martinus Borház, Mersics Porta, Molnár családi Borpince, Péringer Pince, Soma Borpince, Szent Antal Pince, Szabó és Fia Pincészet, Theodora Étterem, Zsóka Fogadója

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr836172780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása