Úriemberek sportja a Balatonnál

2013. április 11. 09:03 - balaton | peti

golf2.jpg

A golf az úriemberek sportja - tartja a mondás. Egyszerű hétköznapi emberként azt gondoljuk, hogy a gazdagok hobbija, amit az amerikai filmekből látva elsősorban a jól menő orvosok űznek. Ez azonban már közel sincs így!  Magyarországon is egyre több a golfpálya, s ezek létezése egyre jobban elterjed a köztudatban, de még mindig sokan úgy tekintünk rá, mint egy elérhetetlen sportra. Ne legyünk kishitűek! Ha érdekel bennünket ez a látványos és izgalmas sport, látogassunk el egy golfklubba, és ragadjunk ütőt!

A Balatonnál most már két helyen is lehet golfozni, Balatonudvariban és Balatongyörökön. Ha valaki már eljátszott a gondolattal, de jó is lenne kipróbálni ezt a könnyűnek tűnő, valójában komoly felkészültséget, állóképességet és nagy önuralmat igénylő sportot, akkor jöjjön el május 14-16. között Balatonudvariba a Royal Balaton Golf & Yacht Clubba, ahol 10 és 16 óra között lehetőség van megismerkedni a golf alapjaival, amihez egy ütőt és egy kosár labdát is biztosítanak. Ebben az időszakban a Balaton7 rendezvénysorozat keretében minden vendég 10% kedvezménnyel használhatja a gyakorlópályát, sőt, akik Balaton7-es szálláshelyen szállnak meg, és ezt igazoló lappal is bizonyítják, azoknak 20% kedvezménnyel biztosítják a gyakorlópálya használatát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr765212941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása