Mikulásváró

2012. november 27. 16:04 - balaton | peti

advent_vasar_kicsi.jpg

A Balaton régióban is számos helyen várják a gyermekek (és a felnőttek) a nagy puttonyú Mikulást. Hogy mit hoz ajándékba, az maradjon titok, egy biztos, nincs is jobb együtt ünnepelni a nagyszakállú Télapóval és kedves krampuszaival! És hogy hol találkozhatunk a Mikulással? Az alábbi helyszíneken biztosan!

Nagyvázsonyban idén is szívesen látják a kicsiket és nagyokat az Adventi Örömök programsorozaton - a gyertyagyújtás és betlehemépítés után december 7-én délután maga a Mikulás is ellátogat a Kinizsi váráról is híres településre.

www.nagyvazsony.hu

Zalakaroson a Mikulás egyenesen a Fürdőbe megy - december 8-án 15 órakor találkozhatunk ott vele, és talán még a fürdőruháját is kileshetjük! Előtte Mikulás-napi vízijátékokkal melegíthet be az ünnepi alkalomra minden játékos kedvű fürdőző.

www.zalakaros.hu

A Balaton Riviéra kicsiny falvaiba is december 8-án látogat el a Télapó: Felsőörsön és Lovason lelkes csemeték várják a Mikulás szánját. Alsóörsön december 9-én még Mikulás futáson is részt vehetünk: 10 órakor kezdődik a program, amelyre óvodások, iskolások, felnőttek egyaránt nevezhetnek. A célban természetesen a Mikulás várja a versenyzőket.

www.balatonriviera.hu

Végül, de nem utolsósorban a balatonföldvári Zúzmara fesztiválon is „mikulásozhatunk”: igaz, itt először inkább énekléssel és tánccal a december 7-i karaoke Mikulás party-n, de másnap a kisebbeket is várják: az Aprók Táncán Mikulás meglepetéssel gazdagított népi játékkal ajándékozzák meg a gyermekeket.

www.balatonfoldvar.info.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr944930039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása