Vadnyugati táj

2012. november 16. 13:49 - balaton | peti

Vincze Laszlo_vadnyugati_taj.jpg

Az új Tarantino-film közeledésétől lázban égve ma kicsit én is westernesre veszem a figurát. Ennek megfelelően találtam Nektek egy idevágó képet - a Balaton-felvidékről. Köszönet érte Vincze Lászlónak, aki a tavalyi fotópályázatunkra küldte be nekünk ezt az alkotást.

Ne felejtsétek el, hogy már csak ezen a héten lehet a Magyar Turizmus Zrt. rajzpályázatában részt venni, aki eddig esetleg nem tette volna meg és szeretné, annak mindent bele!

Így viszont aktuálissá válik az állandó rovat frissítése, gondoltam szolgálok nektek egy kis meglepetéssel. Nem tudom, tudjátok-e, de a többi turisztikai régió is elindította saját blogját, ezek között szemezgetve választottam ki a nekem két legjobban tetszőt. Fogadjátok szeretettel!

Rum, dollár és pornó

Pusztaottlaka és a Die hard 5.

A hétvégére pedig sok pihenést kívánok és ne felejtsetek el rendesen felöltözni! :-)

Szólj hozzá!
Címkék: kép társblog

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr984910132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása