DumaFüred

2014. július 20. 15:13 - balaton | dia

fured-2014-online-blog.jpg

Az immáron 3. alkalommal megrendezésre kerülő Dumafüred, 2014. július 25. és augusztus 3. között új helyszínen, a Balaton Szabadidő- és Konferenciaközpont szabadtéri színpadán várja látogatóit. A stand-up műfaj kedvelőit 10 napon át várja a fesztivál.

Színpadra lép többek között Aranyosi Péter, Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Mogács Dániel és Felméri Péter. A színpadon láthatunk a Duma Jam-et, Duma Szvinget, Duma All Starst és a sokak által kedvelt Duma Maratont is. Az egyik legújabb programrész pedig a Dumaszínház Roast (ami korábban már a TV-ben is nagy sikert aratott), ahol a stand uposok égetik le Ganxta Zoleet. Önálló esttel fog érkezni Hadházi László és Felméri Péter, aki a Szomszédnéni Produkciós Irodához csatlakozott nemrég.

Az eseményre július 24-én éjfélig kedvezményesen lehet jegyeket vásárolni. A jegyeket online is meg lehet rendelni itt. Rossz idő esetén az előadásokaz nem a szabadtéri színpadon, hanem a Balaton Szabadidő- és Konferenciaközpont belső termében tartják meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr226510013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása