Az utazók ajánljásával: Káli Art Inn

2013. január 30. 08:11 - balaton | peti

kali art inn.jpg

A nem régen bejelentett európai szintű elismerés után újabb kitüntetésben részesült a Balaton régió. A TripAdvisor elnevezésű oldal, mely kifejezetten az utazók megsegítésével foglalkozik (pl. szálláshelykereső, látnivalótippek, stb.), idén 11. alkalommal hirdette ki a Travellers' Choice eredményeit, mely a legjobb szállodákat díjazza különböző kategóriákban - a látogatók véleménye alapján.

A Káli Art Inn saját kategóriájában elnyerte a Traveller' Choice 2013 címet. A díj azért bír nagy jelentőséggel, mert - a többi, hasonló kitüntetéstől eltérően - teljes egészében objektív, az utazók visszajelzései és értékelései alapján kerül kiosztásra. Ennek tükrében még nagyobb eredmény, hogy ez a pici kb. 400 főt számláló falu ilyen kiváló eredményt ért el, szívből gratulálunk hozzá!

Szólj hozzá!
Címkék: díj Köveskál

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr165050987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása