Hadi fesztivál Tapolcán

2016. május 18. 12:14 - balaton | peti

p1280631.jpg

Május 28-29. között rendezik meg Tapolcán és Lesencetomajon a IV. Országos Hadi Kulturális Fesztivált az egykori Csobánc (Dobó) Laktanyában. A szervezők mindkét napon 10 órától várják az érdeklődőket számos izgalmas programmal.

Természetesen ezek legtöbbje kötődik valamilyen módon a különböző hadi technikákhoz, így lehetőség nyílik részt venni haditechnikai és fegyverbemutatón, rendőrségi bemutatón, ahol gépjárműves üldözésre és közelharcra is sor kerül, katasztrófavédelmi bemutatón, melynek része a tűzoltás és a mentés is.

És hogy ne csak nézőként vehessünk részt a programokon, kipróbálhatunk korhű kézifegyvereket, számítógépes hadijátékokat, repülőgép szimulátorokat, modell harci járműveket, valamint különböző harci szituációkat élethű airsoft fegyverekkel.

Ezen kívül számíthatunk még egyenruha kiállításra, drónbemutatóra, military börzére, kézműves kirakodóvásárra és játszóházra is. A rendezvény látogatása 14 éves korig ingyenes, a felett 500 Ft/fő. További részletek itt találhatók a rendezvényről.

p1280596.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr18727564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása