Fizetni okostelefonnal? Ilyen egyszerűen!

2016. április 06. 11:13 - balaton | peti

simple.jpg

Korábban is mutattunk már be különböző hasznos alkalmazásokat, melyeket okostelefonunkra letöltve megkönnyíthetjük saját dolgunkat bizonyos helyzetekben. Most egy olyan lehetőségről szeretnék beszámolni, melynek segítségével a vásárlás menete könnyíthető meg, sem sorban állásra, sem készpénzre nincsen szükségünk, ha ezt az applikációt használjuk.

Az ingyenes, magyar fejlesztésű Simple nevű alkalmazás egyaránt letölthető iOs, Android és Windows operációs rendszerre, szolgáltatásait bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával igénybe lehet venni. Regisztrációt követően a vásárlás az online fizetésekhez hasonlóan működik, a telefonra pedig virtuális jegy érkezik, melyet még csak ki sem kell nyomtatni, a telefon felmutatása elég a belépéshez.

És hogy mi mindent tudunk megvenni ennek segítségével? Parkolójegyet, autópálya matricát, mozi-, koncert- vagy színház belépőt, de még étel vagy italrendelésre is lehetőség van. Sőt! A szolgáltatások száma folyamatosan bővül az idei évtől egyes balatoni strandokra a belépő is megváltható a Simple segítségével. Készpénzes fizetés és sorban állás nélkül juthat bárki kedven partjára. Ilyen egyszerű.

Jelenleg 11 balatoni strand fogadja már el a Simple segítségével vásárolt jegyeket, de ezek számában is folyamatos növekedés várható. Sőt, akár Szigligeti Vár programjaira is bemehetünk ilyen módszerrel! A résztvevő strandok listája itt található, az applikáció pedig innen tölthető le.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr298573342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása