Március, a barlangok hava

2016. március 01. 09:09 - balaton | peti

loczy_1.jpg

A Magyar Nemzeti Parkok márciusban hazánk látogatható barlangjait kívánják megismertetni a föld alatti túrák iránt érdeklődőkkel. A „Barlangoljunk!” kampány célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. A hónap során az érintett nemzetipark-igazgatóságok különleges barlangi programokkal és jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat.

Kevés rejtélyesebb és misztikusabb hely létezik a különböző föld alatti barlangoknál, ugyanakkor sokszor érdemes leküzdenünk félelmünket, s aláereszkedni, mert olyan rejtett világokra bukkanhatunk, melyekre gondolni sem mernénk. A Balaton régióban több olyan helyszín is található, mely egészen különleges a maga nemében. Földalatti csónakázó tó Tapolcán, kulturális emlékek Tihanyban, páratlan geológiai képződmények Balatonedericsen és Balatonfüreden - ez mind a Balaton

Szólj hozzá!
Címkék: barlang

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr898429840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása