Kalandos kincskeresés a Kornyi-tónál

2015. október 01. 11:13 - balaton | peti

kornyi.jpg

A Káli-medence közepén található Kornyi-tóról már többször említést tettem itt a blogon. A bármikor kipróbálható madármegfigyelés és az Emberi komédia szoborcsoporttal történő szelfikészítés után most egy rendhagyó programlehetőségre hívnám fel a figyelmeteket, amely nagyszerűen veszi igénybe a természeti környezet adottságait.

Október 23-án (munkaszüneti nap, tehát mindenki ráér :-)), délelőtt 11 óra és délután 4 óra között egy szervezett túra kereteiben fedezhetitek fel a Kornyi-tó környékét, de nem akárhogyan! A résztvevők a kővágóörsi találkozó után gyalogszerrel indulnak a tó felé, útközben azonban fontos feladatuk lesz: egy térkép darabjait kell összegyűjteniük. Ha sikerült az összes részét megtalálni, a teljes térkép megmutatja egy elrejtett kincsesláda helyét.

És mi található egy kincsesládában? Kincs, hát persze. Na, de miféle? Jelen esetben számháborúhoz szükséges kellékekre akadhattok. Számháború a Kornyi-tó partján? Jól hangzik, ugye? Kincskeresésre fel! A túra minimum 10 fő részvételével indul, jelentkezni és további információkra ráakadni itt lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr907875528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása