Pályázati lehetőség: keressük a legszebb hotelt!

2015. január 22. 09:50 - balaton | peti

stock_pen1.jpgA Travel Channel tévécsatorna keresi 2015 legszebb kis (maximum 50 szobás) hotelét, panzióját Magyarországon!

A pályázó hoteleknek négy fotót kell feltölteniük, és egy rövid leírást adniuk szállodájukról a legszebbhotel2015.hu oldalon január 24. (szombat) és február 8. (vasárnap) éjfél között.

Ezt követően az oldal látogatói február 19-ig szavazhatnak az általuk legszebbnek ítélt hotelre, majd a tíz legtöbb szavazatot kapott hotelből egy négytagú szakmai zsűri választja ki a végső győztest.

A nyertes hotel egy kétfős, három napos berlini utat nyer szállással, reggelivel a Vista Utazási Iroda felajánlásának köszönhetően. Az ünnepélyes díjátadóra az év legnagyobb turisztikai rendezvényén, az Utazás Kiállításon, közel ezer látogató előtt kerül sor február 28-án (szombaton).

A Travel Channel média partnere az egyik legolvasottabb online portál, a szeretlekmagyarorszag.hu, amely az oldalán népszerűsíti a versenyt, szavazásra buzdítva látogatóit. A pályázat apropóját a Travel Channelen látható műsor, az „A lehetetlen szálloda” új évadának indulása adja, a műsorban szakértői csapat segít külföldi kis hoteleknek a külső és belső megújulásban. A csatorna ezzel a kezdeményezéssel szeretné népszerűsíteni a hazai kis szállodákat, megismertetni őket a nagyközönséggel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr717096877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása