Látogass el a hétvégén a Balatonra Budapesten!

2014. november 27. 09:01 - BALATON | NÓRI

Adventi Ünnep a Bazilikánál.jpg

A Balaton nem csak akkor nyújt felejthetetlen élményeket, amikor a tóban fürdeni lehet. A tó téli arca legalább olyan varázslatos, mint a többi évszakban.

A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága Advent első hétvégéjén két helyszínen is egy kis téli balatoni ízelítőt visz Budapestre.

A Szent István Bazilika előtti tér vásári forgatagában a már megszokott kiadványok mellett helyi kézműves termékekkel, a régió téli wellness-, gyógy- és üdülési ajánlataival várják a látogatókat péntektől vasárnapig egész nap. Míg a gyermekek az ingyenes korcsolyapályán gyakorolnak, addig a felnőttek kedvükre válogathatnak a Karácsonyra szánt ajándékok között.

November 29-én és 30-án ismét megrendezésre kerül a Lovas Világkupa a díjugratás és fogathajtás legjobbjaival a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvényen a balatoni standnál a szállodák személyesen ismertetik a legjobb ajánlataikat, az Igazgatóság kollégái pedig bemutatják a Balaton téli arcát és tippekkel szolgálnak egy-egy tökéletes téli balatoni hétvége eltöltéséhez is. Érdemes a kvízkérdéseket is helyesen megválaszolni, hiszen a nyeremény egy balatoni hétvége!

Látogass el a hétvégén a Balatonra Budapesten!

Szólj hozzá!
Címkék: advent Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr526931389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása