Szabadtéri programajánló az őszi szünetre

2014. október 25. 20:24 - BALATON | NÓRI

2013-08-10 20.07.22 (1).jpg

Örömmel jelentem, hogy a Balaton északi partján szombat délután már nem esett az eső, sőt kisütött a nap! A sok eső és a nyirkos napok után szinte melegnek tűnt az idő, így tehát végre itt az ideje a szabadtéri programajánlónak is.

Készüljetek, hiszen a Nyitott Balaton rendezvénysorozatnak köszönhetően a már megszokotthoz képest is hosszú lesz a lista :).

Néhány ötlet:

A Szigligeti Vár kicsiknek és nagyoknak, tavasszal, nyáron, ősszel és télen is felejthetetlen program, ne hagyjuk ki most sem! Vasárnap tart még Szigligeten a Süllőfesztivál, érdemes oda is ellátogatni, akár gyorshajóval vagy menetrendi hajójárattal is. 

Természetjárásra, túrázásra várnak mindenkit többek, között megismerhetjük a Keszthelyi-hegységet, a Badacsonyt, a kifejezetten gyermekek számára kialakított Pele apó tanösvényt, de kerékpáros túrára is van lehetőség vagy akár kenu túra keretében megismerhetjük a Nagyberek csodálatos madárvilágát is.

Elsősorban a gyermekesek számára kiváló program a különböző állatsimogatók, állatbemutatók. Ilyen programra van lehetőség a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumban, a Salföldi majorban, a Festetics Imre Állatparkban vagy a Napfény Udvarban. De szintén jó családi program lehet a bobozás Balatonfűzfőn vagy a kalandpark Gyenesdiáson is.

Vasárnap van lehetőség az idén utoljára sétahajózni a Balatonon, ezt se hagyjuk ki!

Tegnap már ajánlottunk pár programot, olvassátok el azt a bejegyzést is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr556831621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása