Csopakabana

2014. augusztus 01. 11:54 - balaton | dia

20110806csopakabana019.JPG

A hétvégére visszatér a jó idő, elővehetjük megint a fürdőruhákat, plédeket, és elindulhatunk a vízpart felé. A strandok éjszakája után egy újabb vizes-bulis programot hoztam nektek. Aki szereti a latin ritmusokat és a pörgést, annak érdemes ellátogatni a csopaki strandra, ahol idén harmadik alkalommal rendezik meg a Csopakabanat. Ezen a strandon üzemel a Fun Beach Park is, ami egy felfújható vízi pálya, és amit már biztosan sokan láttatok az Év Utazója balatoni videójában, ha esetleg lemaradtatok volna, megtekinthetitek itt.

Péntektől egészen vasárnapig egész nap fesztiválhangulat járja át a csopaki strandot. Családi és gyermekprogramok, salsa oktatás, dob show, esti koncertek várják az érdeklődőket. Aki mozgásra vágyik, lehetősége lesz kipróbálni a capoierat, a vízi aerobicot vagy a zumbát. Nappal latin-amerikai és salsa táncosok tartanak bemutatót, este pedig egy jó koktél kíséretében akár mi is táncra perdülhetünk a koncerteken, zenei előadásokon. A részletes program itt érhető el.

A hangolódáshoz itt egy videó a tavalyi eseményről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr616564791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása