Csütörtöktől újra Balaton Sound

2014. július 07. 10:01 - balaton | dia

BalatonSound_1.jpg

Az előző évek sikerei után július 10. és 13. között ismét megrendeződik a Balaton legnagyobb fesztiválja a Mastercard Balaton Sound. A Sound, melyet 2012-ben Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának választottak, idén is Zamárdiban várja a bulizni vágyókat.

Külföldi fellépők között köszönthetjük, majd David Guettát, Armin Van Buurent, Steve Angellot, Rita Orat és a Matadort. Érkezik még a tengeren túlról a Deep Dish, a még csak 18 éves Martin Garrix, valamint itt lesz Wiz Khalifa aki, hazánkban elsőként a Soundon lép színpadra. Természetesen, ha már magyar tenger, akkor a magyar fellépők sem maradhatnak ki, Andro, Punnany Massif, Julia Carpenter, Brains és az Irie Maffia is mind a jó hangulatról fog gondoskodni. A teljes listát itt találjátok.

És aki már nem bírja kivárni a csütörtököt, hogy elkezdődjön az őrület annak itt egy videó a hangolódáshoz:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr1006481191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása