Motoros túrák a Balatonnál

2014. június 10. 08:22 - balaton | peti

harley_1.jpgLemaradtál a Harley Davidson fesztiválról? Vagy annyira magával ragadott a szellemisége, hogy már a következőig visszalévő napokat számolod? Semmi gond, nem kell várni, jövő évig, hiszen a legújabb balatoni szoláltatás igénybevételével mindenki átélheti (aki rendelkezik ’A’ kategóriás jogosítvánnyal és némi vezetési gyakorlattal) a szabad száguldás élményét akár egyénileg, akár vezetett túrák keretében.

Gyenesdiáson és Balatonföldváron hosszú előkészületek után megnyílt az a hely, amely rövid idő alatt a Balaton körüli a motorosok törzshelye lehet. Az út menti intézmények egyaránt üzemelnek pihenőként, szervizként, valamint oktató- és információs központként. A motorbérlésen, motoros felszerelések kölcsönzésén túl lehetőség nyílik szakmai eszmecserére, sőt rendezvények és vezetett túrák is megrendezésre kerülnek.

Páratlan élmény keresztülsuhanni a Bakony dombjain, miközben hallani a menetszél süvítését, majd az utolsó emelkedő után szembe találni magunkat a Balaton csillogó tükrével. A különböző útvonalak során a résztvevőknek lehetőségük nyílik megtekinteni a különleges természeti látnivalókat, épített kincseket és megtapasztalhatják az utánozhatatlan balatoni hangulatot is.

Bővebb információ a túrákról, a helyszínekről és a további lehetőségekről itt találhatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr376270643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása