Vadnyugati kalandok a Balatonnál

2014. május 22. 08:48 - balaton | peti

junius3.jpg

Nem régen számoltam be a Balaton legújabb tematikus parkjáról, a Jurassic Parkból ismerős őslényeket felvonultató Dínó Parkról Reziben, aminek kapcsán eszembe jutott, hogy érdemes lenne megemlékezni a régió egy másik elvarázsolt helyszínről, amely a Vadnyugatra repít bennünket. Pisztolypárbaj? Cowboy-indián összecsapás? Lopakodás, vadászat, kincskeresés? Igen, ezek mindegyikére lehetőség van a Balatontól mindössze 4 km-re található Nemesvitán, ahol megelevenedik az indiánregények mindenki által ismert világa.

A Westernpark-ba lépve rögtön Karl May valamelyik művében érezhetjük magunkat. A látogatók maguk döntik el, milyen karaktert szeretnének alakítani, számos vadnyugati tevékenység közül választhatnak, mint például az aranymosás, késdobálás, lasszóhajítás, íjászkodás - hogy csak néhány kedvencemet említsem. És ha ez nem lenne elég, akkor még olyan élethű akciók szemtanúi is lehetünk, mint a bankrablás, indián rituálék vagy ragadozó madár bemutatók, amelyekre minden nap sor kerül.

Akik megéheznek, azok a helyi Salloon-ban biztosan találnak valamilyen kedvükre való Vadnyugati falatot, távozás előtt pedig érdemes szétnézni az üzletek valamelyikében is, ahol hamisítatlan vadnyugati emléktárgyakra lehet szert tenni. Nyitva tartás és további részletek itt találhatók. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr36194570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása