Balatoni Ünnepvárás II.

2013. december 07. 08:59 - balaton | peti

téli füred.jpg

A hétvégén meggyújtjuk a második adventi gyertyát! Ünneplőbe öltöztetjük a szívünket – és a készülődés meghitt és várakozó hangulata itatja át a mindennapokat. A fa alá kerülő ajándékokat szerezzük be Siófok, Balatonfüred, Balatongyörök, Gyenesdiás, Hévíz vagy Balatonalmádi karácsonyi vásárán fahéjas forralt bort kortyolgatva!

Mivel vár Balatonfüred?

Aki decemberben ellátogat Balatonfüredre, csodálatos karácsonyi hangulatnak lehet részese a mesék és a csillagos ég között. A Gyógy tér közelében felállított pódiumra különféle zenekarok, mesemondók, kántálók, tűzzsonglőrök és betlehemesek érkeznek vendégségbe, a közeli Vaszary Villa pedig kézműves foglalkozásokkal várja a gyerekeket. A rendezők nem hagyják cserben a kulináris élményekre vágyó vendégeket: az ínycsiklandó étkek és forró italok illata messziről érződik a Blaha utcában – a vendégeknek nincs más dolga, mint válogatni az ünnepi szezon finomságok közül.

Ajándéktippjeink:

- balatoni receptek felkutatása, azok alapján balatoni halvacsora készítése Szentestén

- sportosabbaknak: egy pár gyorsan sikló korcsolya

Ne felejtsünk el…

esténként megpihenni, karácsonyi muzsikát hallgatni, gyertyafénynél nyugtató citromfű – levendula teát kortyolgatni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr835677060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása