Fagylaltkülönlegesség Siófokról

2013. augusztus 23. 08:51 - balaton | peti

la rosa.jpgAz időképet böngészgetve azt látom, hogy van még néhány melegebb nap a nyárból, ami alkalmas lehet arra, hogy kipróbáljunk olyan dolgokat, amiket csak nyáron lehet anélkül, hogy 1 évet kelljen rá várni. Az első ezek közül lehetne egy különleges fagyizás.

Erre a Balaton régióban a legnagyobb esély Siófokon nyílik, ugyanis itt található a La Rosa Fagyizó, ahol nem hagyományos gombócban mérik az adagokat, hanem rózsa formájúra alakítják őket. Az ötlet Olaszországból származik, ebből már kitalálható, hogy az édességek is olasz recept alapján készülnek. Az a műgond pedig, amivel a virágalakot megformálják már a fagylalt elkészítésekor is érezhető: szigorúan természetes és friss anyagokból állnak össze a hozzávalók, ettől – és természetesen a legmagasabb szintű szakértelemtől – lesznek felejthetetlenül finomak ezek a hűsítő édességek.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr645472197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása