We ♥ Balaton

2013. július 22. 09:44 - balaton | peti

welovebalaton1.jpg

Tegyük fel, hogy a Balatonra akarsz menni. Azonban a tó elég nagy ahhoz, hogy csak úgy vakon indulj el. Akiknek ismerőse, saját nyaralója vagy már kipróbált helyei vannak, könnyebben választ. És a többiek? Ők hogyan döntsenek? Itt a megoldás: We ♥ Balaton!

Végre elindult – még ha egyelőre csak béta verzióban is – a We ♥ Balaton oldala. A készítők, akik nem akárkik: van közük a We ♥ Budapesthez és a Balaton Sound-hoz is, végigjárták a Balaton mindkét partját, és áldozatos munkával szorgos méhecskeként gyűjtötték össze az információkat.

Vendégeskedtek szállodákban, kipróbáltak éttermeket, boroztak pincék hűvösében, meghódították a hegycsúcsokat és körbetekertek a part mentén, mindezt folyamatosan dokumentálva képekkel éswelovebalaton_plakat1.jpg videókkal. S ha ez még nem lenne elég, meg is mondják véleményüket, ötletekkel állnak elő és kedvenc helyeiket bátran ajánlják.

Az oldalon könnyedén megkereshetjük, amire kíváncsiak vagyunk, hiszen téma és kistérség szerint is lehetőségünk van szűrni (a kettő együtt is működik). Ha véletlenül nem tudnánk merre is szeretnénk helyileg behatárolni cselekvéseink színterét, az interaktív térkép kiválóan alkalmas erre: néhány egyszerű kattintás és máris a Balaton régió szabadidős tevékenységeinek szakavatott tudói lehetünk. Ezeken kívül még egy rendezvénynaptár is helyet kapott az oldalon, valamint a hasznos tanácsok, fontos tudnivalók is külön menüpontban szerepelnek, hogy tényleg semmi fontosról ne maradjunk le.

Ráadásul a honlap szerkezete egyszerű, könnyen áttekinthető, igazán felhasználóbarát és a hangulatos képek még inkább felkeltik az ember érdeklődését. Egy szó, mint száz: egy újabb hasznos oldallal bővült a Balatonnal foglalkozó weboldalak köre, egy kattintást mindenképpen megér. Itt vagy jobb oldalon a Balatoni okosságok menüpont alatt elérhetitek, jó böngészést hozzá!

  

komment
Címkék: hasznos honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr125418178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása