Valóra váltott egészség - Balatongyörökön

2013. május 27. 11:16 - balaton | peti

gyorok kilátó.jpgBalatongyörök egyedülállóan szép  panorámájával lenyűgözi az ide látogatókat, az utazók sokszor a Nápolyi öbölhöz hasonlítják. Ide hívjuk és várjuk mindazokat, akik a szépség szerelmesei, akik nyugalomra és egészségre vágynak, és szívesen mozdulnak is érte.

A Panoráma Világklub Életmód Fórumának kezdeményezésével Balatongyörök Önkormányzata és a helyi Turisztikai Egyesület közösen  elindított egy programsorozatot, melynek keretében hét napon át kínálunk elméleti és gyakorlati ismereteket mindazoknak, akik boldogan és egészségesen szeretnének élni. 

A meghívott előadók a legújabb gyógyító módszerekről tartanak bemutatóval egybekötött előadásokat, pl. kvantumszemlélet, kvantumgyógyítás kvantumjóga, szemtréning, Hellinger-féle családállítás, tanulható boldogság, Magyarország boldogság indexének  emelése és még sok egyéb.

Mindezek mellett a résztvevők többféle sportolási lehetőség közül választhatnak, pl. gyalogtúrák, kerékpártúrák különböző igények szerint, vízi sportok, lovaglás, tenisz, golf, stb.

Részletes program alant, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges, az elérhetőségek a plakát alján találhatók.

gyogyito gyorok.JPG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr385320022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása