Hamisítatlan rock buli Alsóörsön

2013. május 16. 16:12 - balaton | peti

harley.jpgNégy napon keresztül a rock és a motorok játsszák a főszerepet a Balaton északi partján. Számos hazai és külföldi rockbanda lép a közönség elé a Harley-Davidson Open Road Fest-en.

Június 5. és 9. között (szerdától vasárnap hajnalig) két színpad zenei programjából válogathatnak a résztvevők. A Nagyszínpadon két külföldi, legendás brit zenekar ad koncertet: csütörtökön a Ten Years After, szombaton a Uriah Heep. A magyar zenekarok közül pedig a 0. napon Ganxsta Zolee és a Kartel melegíti be a fesztiválozókat, majd fellép az Edda, a Hooligans, a Tankcsapda és a Magna Cum Laude. A Rock Arénában a legbulizósabb zenekarok koncerteznek Deák Bill Gyulától, a Firkin-en át az Anna and the Barbies-ig.

Idén új műfaj is bemutatkozik, ez pedig a motoros musical. Június 5-én, a veszprémi Pannon Várszínház bemutatja az idén 40 éves hazai zenés darabot, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról-t. A mű különlegessége, hogy a szervezők a közönséget is bevonják az előadás cselekményébe, sőt még a Harley-k is szerepet kapnak.

S ezzel még a meglepetések nem érnek véget, ugyanis aki regisztrál az esemény Facebook-oldalán, valamint részt vesz a fesztiválon, sorsoláson vehet részt, melynek fődíja egy Harley Davidson.

További információk: www.openroadfest.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr765303332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása