Egy végtelen utazás - filmpályázat

2013. április 15. 14:53 - balaton | peti

film.jpgMielőtt még valaki tévesen Peter Jackson legújabb alkotásának fals fordítására gondolna, leszögezném, hogy nem egy már elkészült filmről van szó, hanem egy majdnan elkészülőről. Pontosabban mondva elkészülőkről, ugyanis nem egy műről van szó. Hogy pontosan hányról? Az csak rajtatok múlik...

Az Európai Turisztikai Bizottság (European Travel Commission, ETC) nemzetközi rövidfilm pályázatot hirdetett tehetséges, fiatal filmkészítők számára. Az alkotásoknak 3 percbe belesűrítve kell megragadniuk miért is érdemes az "Öreg kontinensre" utazni. A pályázat jelmondata: EUROPE – A Never-Ending Journey (Európa – Egy végtelen utazás), a pályázat meghirdetői ezt a gondolatmenetet szeretnék viszontlátni az elkészült művekben.

Érdemes nevezni, mert a nyertesek igen komoly jutalomban részesülnek, a győztes csapat minden tagja első osztályú InterRail Global Pass vasúti bérletet kap, amelynek segítségével bejárhatja Európa országait.

Jelentkezési határidő: 2013. május 13.

Bővebb információt, részletes nevezési feltételeket, s a lebonyolítás menetét itt találjátok.

Sok sikert!

Szólj hozzá!
Címkék: film pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr815225414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása