Balaton 7, Pünkösdi Királyválasztás - a játék menete

2013. március 29. 08:06 - balaton | peti

balaton7_versenymenet.jpg

 

Balaton7 próba – Balaton Pünkösdi Királya

A játék menete és részvételi feltételek:

■ A játék kezdete: 2013. április 2-án a Facebook-on a „Szeretünk Balaton!” oldalon meg fog jelenni egy játékindító bejegyzés. Akik a játékban szeretnének részt venni, azoknak ezt a bejegyzést kell megosztaniuk a saját oldalukon az alábbi kommenttel: „A Balaton Pünkösdi Királya leszek!”
(a megosztáshoz kedvelni kell a „Szeretünk Balaton!” oldalt)

■ Szintén április 2-án a www.itthonabalatonon.blog.hu oldalon megjelenik egy bejegyzés, amelyben a kvízkérdések olvashatók lesznek, melyekre a játék során választ kell majd adni. A helyes válaszok megtalálásához segítséget nyújthat néhány, a játék időtartama alatt a blogon megjelenő bejegyzés.

■ Ha sikerült a kérdésekre a helyes válaszokat megtalálni, akkor azokat egyszerre, egy e-mail-ben a balaton@itthon.hu címre kell elküldeni „Balaton7 játék” tárgy megnevezéssel. Az e-mail-nek tartalmaznia kell a 3 helyes választ, a játékos nevét, postacímét, e-mail elérhetőségét, telefonszámát és Facebook nevét, amivel megosztotta a játékindító bejegyzést. Ezek bármelyikének hiánya a játékból való kizárást vonja maga után. Ugyanez érvényes azokra is, akik nem osztották meg a Facebook-on a játékindító bejegyzést.

■  A játékban résztvevők automatikusan elfogadják a játékszabályt és a részvételi feltételeket.

■ A játék szervezője fenntartja a jogot, hogy a játék során módosíthassa a szabályzatot és a részvételi feltételeket, valamint a nyeremények körét. Amennyiben a szervező él ezen jogával, a módosításokat feltünteti a játék honlapján (www.itthonabalatonon.blog.hu), valamint e-mail-ben értesíti a válaszokat már beküldőket.

Minden világos? Akkor játékra fel! Készüljetek, már csak pár nap!

Szólj hozzá!
Címkék: játék Balaton7

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr305175081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása