Meghosszabbított felhasználási idő? Még SZÉP!

2013. január 04. 07:58 - balaton | peti

szép kártya.jpg

Remélem, a hosszabb szünet után mindenki kipihenve, feltöltődve vág neki az új esztendőnek. Ehhez hozzájárulandó egy jó hírrel szeretnék szolgálni: a SZÉP kártyákra feltöltött összegek felhasználási ideje meghosszabbodott!

Mint arról korábban már beszámoltam, a 2011-ben feltöltött összegek felhasználásnak utolsó időpontja eredetileg 2012. december 31-e volt. Arról is írtam, hogy igen jelentős mennyiségű keretek állnak még a kártyatulajdonosok rendelkezésére, így borítékolható volt, hogy ezek egy része nem kerül elköltésre az előző év végéig.

Ezen hivatott segíteni az a rendelet, mely a kártyákon szereplő összegek felhasználási idejét hosszabbítja meg. Ennek értelmében a 2011-ben felkerült keret 2013. május 31-éig érvényes még. Ez az intézkedés nagyban hozzájárulhat az előszezon időszakának vendégforgalmához.

Úgy gondolom ez egy kiváló kezdeményezés, és szeretnék biztatni mindenkit, hogy aki még rendelkezik felhasználható keretösszeggel, mindenképpen költse el. Például a Balatonnál :-)

A jó idő beköszöntével már lehetőség van nagyokat túrázni a Balaton-felvidéken, esetleg sétahajókázni a tavon, de késő tavasszal már fesztiválok, gasztrorendezvények is várják az idelátogatókat. Igyekeztem minél hamarabb szólni, hogy bőven maradjon idő a tervezgetésre. ;-)

Akkor, kirándultok? Még SZÉP!

Szólj hozzá!
Címkék: SZÉP kártya

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr824996107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása