Megérkezett a Kóstolom! applikáció

2016. február 11. 14:08 - balaton | peti

A Kóstolom! nevű mobiltelefonos applikáció az Olaszrizling szerintünk! című eseményen debütált.  Az alapötletet a különböző rendezvények sokszínűsége adta: egyszerűen lehetetlen mindenről megjegyezni akárcsak a legfontosabb jellemzőket is.

balaton_bor_08.jpg

Melyik pincészet kékfrankosát kóstoltam fél órája? Hol található az Istvándy bormanufaktúra? Miért volt kiemelkedő évjárat a 2011-es? És még hosszasan lehetne sorolni a kérdéseket, amik egy, csak kicsit is hozzáértő, vagy ténylegesen érdeklődő fejében megfogalmazódnak egy borkóstoló során.

kostolom.PNG

Ezen a nehéz helyzeten segít a Kóstolom! applikáció. A csatlakozó eseményekkel kapcsolatban rengeteg információ kerül feltöltésre előzetesen, úgy, mint a résztvevő borok és borászok listája, elérhető programok és helyszínek, további tudnivalók a rendezvényről, illetve egyéb hasznos információk (pl. buszmenetrend), sőt, a kóstolt borokat akár értékelni is lehet. Így az alkalmazás letöltői egyetlen gombnyomásra mindent megtudhatnak, amit csak szeretnének.

Az applikációnak a február 13-án megrendezésre kerülő Olaszrizling szerintünk! lesz az első bemutatkozása, gyakorlatilag a főpróbája, s amennyiben sikeresnek bizonyul a későbbiekben több, gasztronómiai témájú eseményen is találkozhatunk vele, ami 2016-ban, a Gasztoélmények évében kifejezetten hasznos lehet.

Alkalmazások letöltése: 

Webes alkalmazás és iOs | Android | Windows mobilok

További részletek a rendezvényről itt, az alkalmazásról pedig itt találhatók. Korábban is írtunk már hasznos balatoni app-okról, ezeket itt tudjátok megnézni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr108382050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása