Badacsonyi piknik

2013. augusztus 21. 16:20 - balaton | peti

szabób.jpg

Szerintem az egyik leginkább kikapcsoló tevékenység, ha valaki esténként kiül a Balaton partra nézni a csillagokat és hallgatni a hullámok csobogását. Aztán ezt lehet számos módon színesíteni és kombinálni.

Erre vállalkozott a badacsonyi Hotel Bonvino is, amikor felkérte Szabó Balázst, hogy varázsoljon némi piknik-hangulatot a szálloda udvarára. A népszerű mesemondó-énekes örömmel el is fogadta a felkérést, így augusztus 23-án este 9 órától a Bonvinoban bárki meghallgathatja élőben a Bájolót vagy a Zajt. A belépés a szálloda vendégei részére ingyenes, a „külsősök” 1500 Ft ellenében csatlakozhatnak a zenés programhoz és borkóstolóhoz.

Ugyanis a piknik hangulathoz természetesen jó féle borok is dukálnak – arról nem is beszélve, hogy a rendezvénynek otthont adó hotel is erőteljesen kötődik ehhez a nedűhöz – így a kellemes dallamok mellett ínycsiklandó borok is hozzájárulhatnak a felhőtlen hangulathoz. Az est folyamán a badacsonyi Laposa birtok kínálja termékeit a kóstolni vágyóknak – a szállóvendégek részére ingyenesen, a többieknek pedig a már korábban említett összegért cserében.

Bővebb információk a rendezvényről itt találhatók, kedvcsinálónak pedig fogadjátok szeretettel az egyik legnépszerűbb Szabó Balázs Bandája-dalt:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr275469790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása