Sport és vidámság hétvégére (ápr. 13-14.)

2013. április 09. 11:09 - balaton | peti

tagore2.jpg

A hétvégén Balatonfüreden rendezik meg a Maratonman elnevezésű rendezvénysorozat első felvonását, a Tavaszi Futamot. Az érdeklődőknek 6,5 km-es, félmaraton és maraton távon van lehetőségük rajthoz állni, hogy egy jóleső tavaszi kocogással átmozgassák testüket. A rendezvény szervezője szerint a maraton az elkötelezettség, a kitartás, az önmagunkba vetett hit szimbóluma, egy belső út valós és vélt határaink megismeréséhez, így mindenkinek csak ajánlani tudom, akik valamilyen kihívást keresnek maguknak.

A verseny részleteiről, a nevezési feltételekről és a pontos programról itt találtok bővebb információkat. Ha nem is éreztek magatokban annyi energiát, hogy elinduljatok a megmérettetésen, akkor is érdemes kilátogatni vasárnap a Tagore-sétányra, hiszen az egész napos rendezvények elsősorban a közönségnek szólnak. Szemezgessetek a programok között!

Egészen más izomcsoportokat megdolgoztató esemény kerül megrendezésre Balatonalmádiban április 13-án, szombaton. Akik szeretnek nagyokat nevetni, s felhőtlenül szórakozni, mindenképpen látogassanak el a Pannónia Kulturális Központba. Részletek a plakáton alant:

 

stand up almádi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr805213089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása