Balaton-felvidéki borok Budapesten

2012. december 03. 16:15 - balaton | peti

borospohár2.jpg

Nem hétvégi program, de mindenképpen szeretném felhívni a figyelmeteket az alábbi eseményekre. A héten kétszer is találkozhattok balatoni borokkal a fővárosban. Ha nem tudtok a budapesti forgatagból ellátogatni hozzánk, kóstoljatok meg egy pohárral a régiónk hamisítatlan ízeiből!

Az első rendezvény a városligeti műjégpályán esedékes december 6-án (csütörtökön) 16:00-tól 20:00 óráig, ide látogat ugyanis Borbély Tamás - az év borásza 2012 díj egyik jelöltje - Badacsonyból és bemutatja az idei kéknyelűt, de emellett számos különlegességgel is találkozhattok. Korcsolyával is érkezhettek, a belépő 1600 Ft, de ebből jelentős kedvezményeket is kaphattok, erről bővebb tájékoztatást a Facebook-on találtok.

A másik esemény szintén december 6-án csütörtökön kerül megrendezésre a Muzikum Club & Bistroban (VIII. kerület, Múzeum utca 7., a Kossuth Klub épületében) 18:00 – 21:00 óráig. Első ízben mutatják be a Villa Tolnay, Sabar, Orbán és Pálffy Pince borait együtt, ezekhez pedig különleges borkorcsolyákkal is kedveskednek a látogatóknak.

A részvételi díj 3500 Ft, melyet előre kell utalással kiegyenlíteni, ennek határideje december 3, éjfél. A kóstoló teljes listáját és a jelentkezés részletes menetét itt találjátok.



Szólj hozzá!
Címkék: bor

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr884945355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása