Hétvégi piknik tipp

2016. augusztus 04. 09:29 - Deli Kitti

Ami egy fonott kosárba belefér: jó borok, ínycsiklandozó ételek és minőségi, de egyáltalán nem unalmas jazz zene vár 3 napig Paloznakon.

cover_jp_16.png


Csopak és Alsóörs között van egy 400 lelket számláló falucska, ahol a bor mellé nem sajtot, hanem jazz-t tesznek. Ez nem azt jelenti, hogy vájt fülű zeneszakertőnek kell lenned, hogy borkorcsolyaként emészthető legyen a Paloznaki Jazz Piknik repertoárja.

Azért a harapnivalókról is ejtsünk pár szót, mert bőven van választék: a lepényektől a grill ételeken át az egytál ételekig mindent megtalálsz, így nem kell lemondanod a rendes vacsorázásról sem. Ha nincs kedved a piknik hangulathoz és egy romantikázós vacsorát  választanátok inkább, akkor a Sáfránkert különleges ételkínálatát érdemes megkóstolnotok. 

Ha még több jazz-re szomjaznátok, akkor még a nyár folyamán máshol is lazulhattok ilyen muzsikára:
Jazz-móló Alsóörsön (augusztus 5.)
Kultkikötő Balatonbogláron (augusztus 12.)
Jazzudvar Balatonszemesen (nyár végéig folyamatosan)
komment
Címkék: gyereabalatonra

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr278932980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása